30 жовтня 2019 року доньці президента США Іванці Трамп виповнюється 38 років. Вона народилася в 1981 році в Нью-Йорку у першому шлюбі Дональда Трампа та моделі чеського походження Іванни Зельничкової.

Іванка Трамп закінчила школи Chapin School та коледжу Choate Rosemary Hall, а також два роки провчилася у Джорджтаунському університеті. Пізніше дівчина була переведена в Пенсильванський університет, який закінчила у 2004 році з відзнакою та ступенем бакалавра в області економіки.

Іванка Трамп

Свою кар'єру донька майбутнього президента США почала в якості фотомоделі. Вперше вона з'явилася на обкладинці журналу Seventeen у 1997 році. Після цього Іванка Трамп співпрацювала з багатьма іншими журналами, її фото часто появлялися на обкладинках.

Іванка Трамп

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Зараз старша донька Дональда Трампа займається бізнесом. Крім того Іванка долучалася до передвиборної кампанії батька. Правда за нею помітили одну цікаву особливість: на ділових заходах донька Трампа любить з'являтися без білизни.

Іванка Трамп

Іванка Трамп

Іванка Трамп

Іванка Трамп

Іванка Трамп

Іванка Трамп

Іванка Трамп

Іванка Трамп

Іванка Трамп в Букінгемському палаці показалась без білизни

Іванка Трамп на Генасамьлеї ООН без білизни

Іванка Трамп

Іванка Трамп

Нагадаємо, раніше Трамп сказав "так" українському продукту

Як повідомляв портал "Знай.ua", президент США Дональд Трамп показав у Twitter засекречене досі фото

Також "Знай.ua" писав, що Конгрес допитає унікального свідка у справі Трампа і Зеленського