Президент США Дональд Трамп показав у Twitter засекречене фото пса, який був поранений при ліквідації ватажка терористів ІДІЛ аль-Багдаді.

Американський президент опублікував фото службової собаки, яка брала участь у рейді проти ватажка терористів IДIЛ Абу Бакра аль-Багдаді та отримала поранення. Глава Білого дому написав, що гриф секретності наразі знято, але досі приховується ім'я собаки.

Допис Дональда Трампа

"Ми зняли гриф секретності з зображення чудового пса (ім'я залишається засекреченим), який зробив таку гарну роботу в операції по захопленню і ліквідації лідера ІДІЛ Абу Бакра аль-Багдаді!", - написав Трамп. Дональд Трамп

Раніше у Пентагоні повідомили, що службовий пес з команди захоплення отримав легке поранення, але вже одужує.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Службовий собака, що брав участь у спецоперації

В результаті рейду американських військових в сирійській провінції Ідліб був ліквідований ватажок "Ісламської держави" Абу Бакр аль-Багдаді. Офіційну заяву із підтвердженням ліквідації аль-Багдаді американський президент Дональд Трамп зробив у неділю, 27 жовтня.

Дональд Трамп підтвердив ліквідацію ватажка ІДІЛ

Нагадаємо, раніше ліквідовано найнебезпечнішого терориста у світі, Трамп не стримав емоцій

Як повідомляв портал "Знай.ua", бойовики ІДІЛ терміново змінили ватажка після ліквідації попередника

Також "Знай.ua" писав, що у Трампа зробили гучне звернення щодо України