В Сирії американські військові провели спецоперацію, в результаті якої було ліквідовано лідера забороненого в Росії терористичного угруповання "Ісламська держава"* Абу Бакр аль-Багдаді.

Цю інформацію повідомив сайт Fox News.

За голову терориста була оголошена нагорода в 25 мільйонів доларів.

"Тільки що сталося щось дуже важливе!" написав у Twitter Дональд Трамп

Таким чином американський президент підтвердив інформацію, поширену ЗМІ.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом "Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось
Показати ще

Абу Бакр аль-Багдаді

За непідтвердженою офіційно інформацією, спецоперація була затверджена ще тиждень тому. Вона була узгоджена з главою Білого Дому.

Як повідомляють джерела, глава ІГ* вибухнув на власних боєприпасах. Цю інформацію поки не підтвердили.

За даними сайту Newsweek, аль-Багдаді власноруч привів в дію надітий на нього жилет з вибухівкою і тепер, щоб достеменно встановити факт загибелі саме глави терористичної організації, необхідно провести експертизу ДНК.

Абу Бакр аль-Багдаді

Нагадаємо, що в Іраку тривають масові акції протесту проти чинного уряду країни. В результаті заворушень вже загинуло 65 осіб, і понад 2500 були поранені.

Як повідомляв Знай.uа, на Донбасі напередодні "розведення сил" бойовики просто збожеволіли, позиції українських захисників у вогні: фатальні подробиці.

Також портал Знай.uа писав у Станиці Луганській заробив тимчасовий міст в обхід: ремонтні роботи йдуть повним ходом.