Бойовики терористичного угрупування "Ісламської держави" замордували 34 ефіопських християн і поховали їх у братській могилі.

Страшну знахідку виявили на території Лівії. Терористи вбили людей у 2015 році, неподалік від міста Сурт. Дані про масове поховання були отримані в ході розслідування справи членів ІГІЛ, повідомили в Міністерстві внутрішніх справ країни, передає Reuters.

Зазначається, що влада Лівії відправить знайдені тіла в Ефіопію, як тільки завершиться розслідування їх загибелі і оформлені необхідні документи.

Раніше держсекретар США Майка Помпео заявляв, що на даний момент більше 90% території Сирії і об'єктів, які раніше контролювалися ІДІЛ, були у терористів відбиті.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, у середу, 19 грудня, стало відомо, що президент Сполучених Штатів Дональд Трамп віддав наказ про повне виведення військ США з Сирії.

ЗМІ зазначають, що наразі в Сирії знаходиться близько 2600 американських військових. Очікується, що їх виведення почнеться вже у найближчі дні і може зайняти кілька тижнів.

Раніше "Знай.uа" писав, що Головний борець з ІГ втік від Трампа: кожен, хто бачив такий конфлікт, погодився б

Спецпредставник США в коаліції по боротьбі з ИГИЛ Бретт Макгерк вирішив покинути свій пост. Це пов'язано з рішенням президента Трампа – вивести війська з Сирії. Наголошується, що за кілька днів до відставки Макгерк розповів журналістам, що ИГИЛ контролює лише 1% територій, але все одно залишається небезпечним.

Також "Знай.uа" писав про те, що Силовики схопили небезпечного терориста з Росії, список його "заслуг" вражає: ИГИЛ, Сирія, і це ще не все

Спецслужби Польщі затримали громадянина РФ чеченської національності, якого підозрюють у скоєнні злочину, пов'язаного з тероризмом, повідомляє Польське радіо.