Державний секретар США Майк Помпео зробив гучну заяву. Так, він розповів, що Сполучені Штати Америки підтримують України, пише "Інтерфакс-Україна".

За його словами, нинішня адміністрація США під керівництвом президента Дональда Трампа допомогла українцями більше, ніж попередня, очолювана екс-президентом Бараком Обамою.

"Попередня адміністрація відмовлялася надавати оборонні військові системи народу України, залишаючи їх незахищеними перед російськими силами, які захопили Крим і Донбас на сході України. Ця адміністрація це змінила", - заявив Помпео.

Помпео

Також він додав, що США підтримує президента України Володимира Зеленського та його боротьбу із корупцією.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Потужна, менш корумпована Україна, де забезпечується безпека населення - це добре для України, добре для Європи і це стримує загрози, які надходять з Росії… Ми втілюємо важливу стратегію України. Народ України повинен знати, що Америка його підтримує" - підкреслив Помпео.

Нагадаємо, що з'явилися деталі розмови американського президента Дональда Тарампа з українським лідером Володимиром Зеленським.

Як повідомляв портал Знай.ua, пропонуємо ознайомитися детальніше з поняттям торгова марка і як їх реєструвати в Україні.

Також портал Знай.ua писав, який податок на спадщину належить платити спадкоємцям за отримання майна.