З 30 листопада по 1 грудня У Буенос-Айресі (Аргентина) проходить саміт "Великої двадцятки". Саміт G20 - фактично останній міжнародний майданчик для переговорів, куди все ще запрошують Путіна.

В мережі з'явились перші фото з полів саміту, які демонструють зганьбленого Трампом Путіна. На всіх кадрах, де пересікаються обидва президенти, Путін стоїть з сумним обличчям, а Трамп його показово ігнорує.

Так, під час церемонії фотографування на полях саміту G20 російський президент Володимир Путін піднявся на подіум раніше американського колеги, але Трамп пройшов повз нього. Пізніше, в залі першого пленарного засідання, Володимир Путін привітався з принцом Саудівської Аравії, але Трампа вітати не став, що анітрохи не збентежило главу Білого дому.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

У Кремлі розраховували провести зустріч Путіна з Дональдом Трампом на саміті G2, однак проявивши нахабну агресію проти України в Керченській протоці, самі собі сплутала всі карти.

Довгі переговори з Білим домом про узгодження зустрічі двох президентів, начебто завершилися успіхом, однак в останній момент Дональд Трамп в інтерв'ю виданню Washington Post заявив про можливе скасування запланованої зустрічі з Путіним на саміті G20.

Після цього у своєму Твіттері Трамп підтвердив, що зустрічі не буде.

Нагадаємо, президент США Дональд Трамп скасував майбутню зустріч з президентом Росії Володимиром Путіним, яка повинна була відбудуться в Аргентині.

Як повідомляв портал Знай.ua, Пєсков знайшов позитив у відмові Трампа від зустрічі з Путіним.

Також Знай.ua писав, Дональд Трамп скасував офіційні зустрічі з президентами Туреччини і Південної Кореї в рамках саміту G20, замінивши їх "неформальними бесідами".