Президент США Дональд Трамп скасував майбутню зустріч з президентом Росії Володимиром Путіним, яка повинна була відбудуться в Аргентині. Приводом став інцидент в Керченській протоці. Про це Дональд Трамп повідомив у своєму Twitter

"Виходячи з того, що моряки і кораблі не були повернуті Росією на Україну, я вирішив, що для всіх зацікавлених сторін буде краще, якщо я відміню раніше призначену в Аргентині зустріч з президентом Володимиром Путіним", заявив Трамп.

Дональд Трамп
Дональд Трамп

Нагадаємо, Манафорта стратити не можна помилувати: кому поставить Трамп

Вже з'явилися чутки, що душа американського президента трохи розкрилася і Трамп не виключає можливості, що колишній керівник його виборчого штабу буде помилуваний.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Про це стало відомо завдяки заявою Дональд Трамп авторитетній газеті The New York Post.

За інформацією видання, Трамп заявляє, що помилування ніколи не було предметом обговорення, але він не виключав таку можливість.

Нагадаємо також той факт, що екс-керівнику передвиборчого штабу президента США Дональда Трампа Полу Манафорту призначать покарання 8 лютого в суді Олександрії в США за вісьмома пунктами звинувачень у банківському шахрайстві і ухиленні від оподаткування. Юристи вважають, що Манафорт, ймовірно, отримає покарання у 8-10 років ув'язнення.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Путіна жорстко покарають за беззаконня: Україна вимагатиме перекрити головну морську артерію, такого він точно не чекав

Після нападу російськими військовими на кораблі ВМС України в Керченській протоці українські влада звернеться до світової спільноти з проханням перекрити Босфорську протоку.

Про це під час виступу на 2-й Міжнародній конференції з питань морської безпеки заявив командувач Військово-морськими силами Збройних сил України Ігор Воронченко.

Також Знай.ua" писав про те, що "Зрада", звідки не чекали: Трамп несподівано ліг під Путіна, агресія в Керчі - справа рук України

Президент США Дональд Трамп виступив з несподіваною заявою щодо російської агресії проти України в Керченській протоці.

Про це повідомляє New York Post.

У повідомленні сказано, що Президент США Дональд Трамп вважає за потрібне з'ясувати, попереджали українська влада російську сторону про прохід військових кораблів через Керченську протоку.