У середу, 13 листопада Верховна Рада протягла закон про відкриття ринку землі в Україні.

Це рішення підтримали лише депутати з фракції "Слуга народу" - 227 голосів, та окремі позафракційні депутати - 16 голосів. Всього разом 240 голосів "за".

Блогер Ігор Лесєв різко засудив рішення "слуг народу" почати продаж землі, звинувативши їх в тому, що вони "продали Батьківщину".

Про це Ігор Лесєв сказав у новому випуску своєї програми "Не добрий вечір". За словами блогера, "слуги народу" незворушно обікрали українців, при чому а турборежимі.
"Знаєте, що таке незворушність? Це коли на тебе накричали, наплювали, обіс*яли і обіс*али, а ти такий незворушно витерся і пішов продавати Батьківщину. Ось саме це сталося в середу. Слуги народу незворушно обікрали мільйони українців. У турборежимі. Натисканням зеленої кнопочки, а злодійство назвали благом.", - емоційно прокоментував Лесєв прийняття скандального закону про землю.
Лесєв наголошує, що в українців забрали останнє, що в них залишалось у цій країні - землю. Він пригадав, як у "лихі 90-ті" так само в народу вкрали заводи і фабрики, скупивши ваучери за безцінь. Тепер все це належить олігархам, - провів паралель блогер, називаючи це "грандіозним злодійством".

"І ось у нас була ще земля. Наш стратегічний ресурс. Те, що становить основу держави, і те, що буквально годує нашу країну. Ось це все у нас забрали три фігуранти - транснаціональні корпорації, українські олігархи і виконавці з партії "Слуга народу". Ще раз. Нас всіх обікрали. Обікрали цинічно і в своїй балаганної манері", - заявив Лесєв.

Блогер зазначає, що тепер почнуться рейдерські захоплення землі у селян, а дрібних і середніх фермерів почнуть "роздягати".

Він змалював чітку схему відбирання землі. Фермерам запропонують викуповувати землю, а оскільки у дрібного фермера немає вільних грошей, оскільки всі вони в обороті, то вони просто не зможуть цього зробити.

"Ніякого земельного банку в країні теж немає, ясності з земельним кадастром - ніякої. Тобто, вся земля в країні буде концентруватися в руках кількох кланів. І великих транснаціональних корпорацій", - пояснює Лесєв.
Блогер зазначає, що великому бізнесу земля потрібна для грошей, а не для того щоб на ній жили люди. Тому даремно очікувати, що олігархи із зароблених на нашій землі грошей будуть фінансувати місцеві, школи, лікарні чи культурні заклади.

"Нас в нашій країні зробили зайвими ці 240 чоловік зі світлим обличчями. Запам'ятайте їх. Адже вони ще не раз нас продадуть", - уклав Лесєв.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Нагадаємо, Лесєв напав на Кличка в прямому ефірі

Як повідомляв портал Знай.ua, Лесєв поставив діагноз прем'єру Гончаруку

Також Знай.ua писав, Лесєв розкритикував політику команди Зеленського.