Український журналіст Ігор Лесєв вирішив висловити свою думку щодо майбутньої нормандської зустрічі. Відповідний пост він опублікував у Facebook.

"Це буде цікава зустріч. І її тема трохи ширше, ніж Донбас. У нас взагалі від порядку відстають. Поки тут з запоєм будували національна держава «Україна для українців», просрали не тільки Крим і половину Донбасу, а саму країну для цих самих українців. Україна перетворилася у концесію. Така собі Ост-Індська компанія, де місцевим індусам дозволяють кидати в касирів дрібниця і з завидною завзятістю дебілів щоразу запитують, чий Кашмір. Але всім тут заправляє давно вже соровская американка", - пояснює він.

Ігор Лесев, Хейзер
Ігор Лєсєв, Хейзер

Він висловлює думку, що українці вже не господарі в Україні і не приймають тут ніяких рішень.

"Не керують. Не верховодять. Абсолютно всі тут під зовнішнім контролем. НАБУ, САП і антикорсуд управляються з США. Наглядові ради всіх провідних держпідприємств від УЗ і Укрпошти до оборонки складаються з іноземних агентів. Мінфін з її Маркарової під контролем МВФ. Всі ці гончаруки, нефедовы, миловановы – грантовские пасажири", - зазначає він.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

За словами журналіста, під зовнішнім контролем також знаходиться освіта, медицина, атомці, ГТС і перевезення.

"Коротше, така ось у нас картинка. Україна – це філія транснационалки. Так, трохи борзеют місцеві олігархи і елітка, але курс на додавлювання складено. Тепер до нормандської зустрічі. Тут багато в чому питання у самому Зе. Чий він і на кого ставить? Його це все влаштовує або бентежить? Або типу не помічає? Це ключові питання, тому що від цього залежить характер переговорів", - уточнює він.

Щодо нормандської зустрічі Лесев вважає, що все залежить від того, яку модель України бачить Володимир Зеленський.

"Якщо Зеленського не бентежить прем'єрство Гончарука та інші маркаровские ОВДП – то груднева зустріч з Путіним буде суто піарівська. З цілком можливим виходом з Мінська. Тому що для ТНК якийсь осколок Донбасу принципової важливості не має. І зовсім інший розклад, якщо Зе бачить хоч якусь суб'єктність в Україні. Тоді з росіянами потрібно буде домовлятися. Хоча б тому що вони можуть створити хоч якусь центрування зовнішнього поглинанню України", - розповідає він.

О предстоящей нормандской встрече Это будет интересная встреча. И ее тема чуть шире, чем Донбасс. У нас вообще от...

Geplaatst door Игорь Лесев op Dinsdag 19 november 2019

Нагадаємо, Ігор Лесев показав українцям наслідки земельного закону.

Як повідомляв Знай. ua, Ігор Лесев вказав на "дірку" в законі про землі, справах Порошенко і мовному питанні.

Також Знай. ua писав, що під Офісом президента сотні людей влаштували пікет.