В команді Зеленського мало не щодня виникає черговий скандал зі ″слугами народу″, що вже переростає у тенденцію.

Просто якась непруха для нової влади - то одне, то інше, як наврочили. Однак, у цьому немає ніякої містика, натомість є просте пояснення. Таке ″невезіння″ переслідує команду президента тому, що ″слуги народу″ самі наплювали на свої ж правила та обіцянки.

Таку думку висловив блогер Ігор Лесєв у своїй новій програмі ″Не добрий вечір″.

″Вони нам обіцяли обнулення влади, але на ключових місцях тут же залишили представників Порошенка. Гаразд, ми це зжерли. А потім з'явилися перші депутати-кнопкодави. І ″слуги» знову порушили свою обіцянку. Вони їх не вигнали, хоча обіцяли на виборах зворотне. Ми знову це зжерли. Потім нас обдурили з референдумом по землі. Зі зниженням тарифів, які насправді ще більше підвищили. Нас змусили зжерти корупційні скандали. Всіх цих Медяніков, Юзик, Ткаченок і тіщенок. А тепер самі подумаєте: хіба не логічно, що серед цього лайна з'явилася ще і порнуха?″, - задає логічне запитання Лесєв.

Блогер прокоментував черговий зашквар в команді Зеленського з насильником Іванісовим, зазначивши, що у ″Слуги народу″ могли не знати про його кримінальне минуле, але вони точно знали, що він 5 років працював в команді Порошенка.

″Про те, що Іванісов можливо насильник - не знав ніхто. Але ви не могли не знати інше - про те, що Іванісов був депутатом облради від ″Батьківщини″. Потім цей персонаж перебував в УДАРі Кличка, був замгубернатора в Рівненській області. Тобто, безпосередньо проводив політику Порошенка в регіоні. Потім вже був членом БПП.Від партії Порошенка балотувався знову до облради″, - зазначив блоге, підкресливши, що це відкрита інформація.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам старше 70 років збільшать виплати: умови та суми Бронювання можна отримати автоматично: кому не треба звертатись в ТЦК Без згоди не заберуть: хто має імунітет від мобілізації Літнім українцям підкинуть грошей: як збільшиться пенсія в залежності від віку
Показати ще

Лесєв наголошує, що команда Зеленського порушила свою обіцянку, з якою йшла на вибори - повне очищення влади.

Замість того, щоб навести порядок у владі, відповісти, як такі, як Іванісов, опинились там та очистити парламент від цього бруду, ″слуги народу″ нам замилюють очі історією про викрадені унітази з повернутих Росією захоплених кораблів.

″Але ж ви розумієте, що справа не в унітазах. Справа в самих ″слуга народу″. Вони нас з вами зливають в унітаз″, - зазначив Лесєв.

Нагадаємо, Ігор Лесєв показав, як команда Зеленського нищить ″Укроборонпром″

Як повідомляв портал Знай.ua, Ігор Лесєв показав, як схема Коломойського-Геруса закриває Україні шлях до ЄС

Також Знай.ua писав, Ігор Лесев показав українцям наслідки земельного закону.