Президент України Володимир Зеленський допускає загострення відносин з власником телеканалу "1+1" бізнесменом Ігорем Коломойським.

Під час робочої поїздки Зеленського держави до Львівської області, він дав інтерв'ю інформаційному агентству "Інтерфакс-Україна", в крму, зокрема, розповів про обшуки на каналі ″1+1″.

За словами Зеленського, до цього телеканалу у нього особливе ставлення, але він розрізняє президенство і особисті відносини. Зеленський зазначив, що після обшуків СБУ в студії програми "Гроші" у справі про прослуховування прем'єр-міністра Олексія Гончарука може виникнути конфлікт з власником каналу Ігорем Коломойським

″Я люблю, до речі, цей канал, тому що там наш продукт, тому що довгі відносини. Це не стосується ситуації, яка є в СБУ з працівниками Саші Дубінського. Я вважаю, що потрібно розділяти. Ну, буде конфлікт, що я можу зробити″, — зазначив президент.

″В мене стільки конфліктів зі всіма, що, знаєте, — плюс один, один плюс один″, - сказав Зеленський.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Говорячи про розслідування справи про прослуховування прем'єра, Зеленський зазначив, що у цій справі головним є знайти замовника, а потім вже виконавця, а також тих, хто оприлюднив цю інформацію.

"Головне питання – хто замовив, друге – хто це зробив, третє – хто викладав цю інформацію. Треба розв'язати цей вузол", - зазначив Зеленський.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Зеленського змусили виправдовуватися за "слуг народу"

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський анонсував масштабну чистку у "Слузі народу"

Також Знай.ua писав, пенсіонери почули від Зеленського неприємну правду