Президент України Володимир Зеленський задоволений, що справа про вбивство Павла Шеремета зрушила з мертвої точки. Та разом з тим гарант нагадав про відповідальність правоохоронців за результати розслідування.

Під час робочої поїздки Зеленського до Львівської області, він дав інтерв'ю інформаційному агентству "Інтерфакс-Україна", в якому, зокрема, дав відповіді на запитання стосовно справи Шеремета.

Так, відповідаючи на питання, чи не шкодує він про те, що прийшов на презентацію попередніх результатів розслідування, Зеленський сказав:

″Не шкодую. Я і тоді сказав, що є багато фактів, одні з них серйозні, інші слабші. Тому я говорив ″вірогідних виконавців″, ″ймовірні вбивці″.

Водночас, президент заявив, що якщо у справі Шеремета не вистачить доказів і з'ясується, що обвинувачення не обґрунтоване, правоохоронці щонайменше вибачаться.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

″Якщо це неправда у справі Шеремета, якщо суд вирішить, що обвинувачення не обґрунтоване до кінця і не вистачає доказів, то всі правоохоронці, які цим займалися, вони вибачаться, як мінімум″.

При чому, вибачень, на думку Зеленського, буде достатньо лише в тому разі, якщо це була просто помилка.

″Вони можуть вибачитися, якщо це була просто помилка, а якщо там були якісь спеціальні речі, то вибаченнями цю справу не закрити″, - додав Зеленський.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Зеленського змусили виправдовуватися за "слуг народу"

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський анонсував масштабну чистку у "Слузі народу"

Також Знай.ua писав, пенсіонери почули від Зеленського неприємну правду