Депутат Київської облради В'ячеслав Соболєв, який у грудні 2019 року в результаті замаху втратив 3-річного сина, звернувся до українців і особисто до президента Зеленського з інформацією про те, що на нього і його сім'ю готується новий замах.

Про це стало відомо завдяки відеозверненню, яке записав депутат в мережі Facebook.

Замах на Соболєва, Уніан
Замах на Соболєва, Уніан

В'ячеслав Соболєв і його загиблий син, 24 канал
В'ячеслав Соболєв і його загиблий син, 24 канал

Соболєв стверджує, що поліція також знає про можливий замах, але з п'ятниці по понеділок зняла охорону сім'ї депутата. Соболєв сумнівається, що це було зроблено випадково. Також Соболєв заявляє, що за два останніх місяці розслідування вбивства його сина не просунулося навіть на крок.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Два с половиной месяца назад, среди белого дня, в центре Киева был убит мой сын Саша... Снайпер, целившийся в меня, пулей 7.62 снёс пол головы трёхлетнему мальчику... С того момента у меня одна цель- сделать всё, чтобы те, на чьих руках кровь Саши, понесли заслуженное наказание... Именно поэтому я принял решение записать это видео. За последние две недели произошло много событий. У меня появилась 100% информация о новом готовящемся на меня и мою семью покушении. Эта же информация есть и у полиции… Но тем не менее, с пятницы и до понедельника, вопреки поручению главного следственного управления Украины об обеспечении мер безопасности, полиция города Киева снимает с нас охрану. У меня вопрос- это случайность?... Напомню, за предыдущие два месяца, пока уголовное дело по расследованию убийства моего сына было в этом подразделении, следствие не продвинулось ни на шаг... Я хочу обратиться к господину Президенту. Владимир Зеленский, у меня огромная просьба к Вам не как к Президенту, а как к отцу. Уделите, пожалуйста, в своем графике 5 минут для меня. Я готов предоставить всю информацию, при помощи которой можно не только привлечь к ответственности виновных в смерти моего сына, а и предотвратить много новых смертей...

Geplaatst door Вячеслав Соболев op Dinsdag 11 februari 2020

Депутат звернувся до президента України Володимира Зеленського з проханням приділити йому 5 хвилин часу. Соболєв готовий надати інформацію, яка допоможе знайти не тільки вбивць свого сина, але і не допустити нових смертей.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на Київщині розгулює вбивця дворічного малюка, звільнений "законом Савченко".

Як повідомляв Знай.uа на Львівщині зловили банду серійних злодіїв, залишали в квартирах голі стіни "позичали" авто.

Знай.uа писав, Сергій Шахов вимагає не допустити призначення на державну посаду "темну конячку" з досьє в НАПК.