До Зеленського в Оман прилітав Голова Ради безпеки РФ Микола Патрушев. Цим же бортом Зеленський повернувся до Києва. При чому, повертався через Москву.

Про це повідомляє програма "Схеми".

"Таємний" візит президента Володимира Зеленського в Оман викликав багато запитань, які так і залишилися без відповіді. Ні ОП ні сам Зеленський так і не змогли пояснити, чому ця поїздка була наскільки таємною, якщо там були заплановані офіційні робочі зустрічі? Обговорювалась навіть версія, що Зеленський літав в Оман, щоб там таємно зустрітись з представником президента Росії Володимира Путіна – але вона не знаходила підтверджень.

Та, як відомо, немає диму без вогню. І журналістам таки вдалося знайти "російський слід" у поїздці Зеленського до Оману.

"Схеми" звернули увагу на рейс, яким президент України терміново повертався з Маската до Києва.Вони з'ясували, що перед тим цей же літак у Маскат прилетів з Москви. Більше того, журналісти виявили, що цим бортом в Оман справді прибув представник владної верхівки РФ - Микола Патрушев.

Популярні новини зараз
Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Про те, як український президент під час війни з Росією літає в одному літаку з головним КГБівцем РФ та веде з ним таємні перемовини, дивіться у розслідуванні журналістів програми "Схеми".

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, політичний експерт зазначив, що визнання правди щодо поїздки Зеленського до Оману може поставити під загрозу його президенство

Як повідомляв портал Знай.ua, стало відомо, чому Зеленський літав до Оману, без Москви не обійшлося

Також Знай.ua писав, журналісти показали номер Зеленського в Омані