У середу, 19 лютого, під Офісом президента пройшла акція протесту представників малого і середнього бізнесу, які вимагали збереження спрощеної системи оподаткування, обліку й звітності.

Нацкорпус підтримав акцію українських підприємців та закликав протестувальників до жорсткіших дій.

З таким зверненням виступив перед мітингувальниками керівник Вінницького осередку Нацкорпусу Ігор Княжанський.

"Я хотів би закликати вас залишити назавжди свою наївність", - звернувся Княжанський до протестувальників.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Кого не мобілізують до армії: перелік професій Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Ігор Княжанський підкреслив, що президент Зеленський систематично ігнорує думку народу і не виконує передвиборчі обіцянки.

"Закон № 128-129, закон про обіг землі, про працю, виборчий кодекс, тарифи на комунальні послуги, ринковий нагляд №367… Згадаймо хоча б вчорашню прес-конференцію нашого президента, на якій він не зміг пояснити нації, чому продовжують гинути наші солдати попри те, що він впроваджує політику всіляких поступок Росії", – сказав керівник Вінницького осередку.

Княжанський зазначив, що якщо президент не чує звернення народу, то маже почути єдине: "Вова, єхай на ***".

Також Ігор Княжанський нагадав присутнім, що раніше Зеленський теж займався підприємницькою діяльністю і його бізнес, за словами керівник Вінницького осередку, полягав у тому, "що він переспівував чи перетанцьовував старі анекдоти".

Тому Княжанський використав прийоми Зеленського і розповів старий анекдот, який показує майбутнє такого президента - "погана торба і в річку".