11 лютого главу Офісу президента Андрія Богдана звільнили з посади указом президента України Володимира Зеленського. Його крісло зайняв помічник президента Андрій Єрмак. Офіційних причин, по яких він прийняв таке рішення не розголошують. Проте ексглава Офісу Президента Андрій Богдан, ніяк не може "натішитися" своїм відходом від справ, і частенько нагадує про себе в мережі.
Цього разу його вирішили висміяти тим, що він дивився пряму трансляцію Офісу Президента, перебуваючи паралельно на Сейшелах.

Один з телеграм каналів відреагував на це забавним написом:
"Коли ти дивишся історії колишнього"

Раніше він вже прославився своїми постами з відпочинку на Сейшелах, куди Богдан подався одразу після відставки. Там він і передавав привіти українцям і запрошував до себе дівчат, і розважався, як міг. Схоже він і досі не змирився з втратою своєї посади та намагається триматися на виду у ЗМІ.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, раніше знудьгований Андрій Богдан запросив до себе на Сейшели дівчат

Також "Знай.ua" писав, чого не вистачає Богдану, "скукотіща на Сейшелах"