До Міністра фінансів направлено подання на погодження кандидатури Андрія Андрейківа на посаду Директора департаменту забезпечення роботи служби та організації документообігу ДМС України. Зайняти цю посаду – це стати "правою рукою" голови митниці.

Народний депутат від "Слуги народу" Андрій Холодов розкрив скандальне минуле кандидата і показав схеми, які він прокручував на Волинській митниці, наносячи збитки державному бюджету на мільйони гривень.
Холодов зазначив, що на посаду Директора департаменту забезпечення роботи служби та організації документообігу ДМС України оголошено конкурс, який Андрейків ще не виграв, та висловив сподівання, що цей одіозний персонаж його не пройде.
Нардеп показав, як Андрейків пробирається щаблями кар'єри.
"Спочатку Андрейків був радником Максима Нефьодова з питань реформування "Нової митниці", а нещодавно отримав посаду заступника начальника управління-начальника відділу по роботі з ціновою інформацією управління митної вартості та цінової інформації Департаменту митних платежів та митної вартості ДМС України. Тепер планує піти на чергове підвищення".

Андрейків у минулому був одним із керівників Волинської митниці, де мав проблеми із законом та репутацією. Андрій Холодов показав схеми, які прокручував Андрейків на цій посаді. Серед них - незаконне вивезення кольорових металів та бурштину, контрабанда сигарет та багато іншого.

Волинські медіа багато писали та говорили про те, що спосіб життя Андрейківа не відповідає його доходам.

"Аби повернутись на митну службу, Андрейків використав типову для чиновників схему – спочатку став радником Максима Нефьодова, потім зайняв посаду в апараті ДМС України. А тепер він планує отримати посаду Директора департаменту забезпечення роботи служби та організації документообігу ДМС України та взяти під контроль не просто регіональну митницю, а ДМС взагалі", - зазначив Холодов.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Застереження Оксані Маркаровій та Максиму Нефьодову До Міністра фінансів направлено подання на погодження кандидатури...

Geplaatst door Андрій Холодов op Donderdag 20 februari 2020

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше