Кадрова політика Зеленського дуже близька до повного провалу і місцеві вибори покажуть, скільки українців готові й надалі голосувати за клоунів з 95 кварталу.

В "Національному корпусі" розказали, як команда президента вирішила "підсилити" підготовку до місцевих виборів. Зокрема, йдеться про Тернопільську область.

У Нацкорпусі зазначили, що за дев'ять місяців президненства Зеленського проблем, непорозумінь, конфліктів в команді "слуг" накопичилось багато. І зрозуміло, що Зеленський це помітив і зробив певні кроки для подолання кадрової проблеми в майбутньому.

Так, в рамках підготовки до місцевих виборів було призначено "смотрящих" - відповідальних осіб за регіони, які будуть займатися відбором людей у списки до обласних і місцевих рад.

І в цьому, що президент зрозумів помилку і зробив відповідні кроки, щоб її виправити, ніби ж і нема ніякої "зради".

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Однак насправді не все так гладко. Таким "смотрящім" по Тернопільській області став Віктор Гевко – член команди "Ліги Сміху", який уже виконував роль керівника виборчого штабу під час президентської кампанії Зеленського.

Як іронічно зазначають в "Національному корпусі", у Зеленського вирішили, що Тернопільщині не достатньо одного лише палкого шанувальника "95 кварталу” Ігора Сопеля, якого нещодавно звільнили з посади голови ОДА через "коронавірусні повстання".

"Які кадри Гевко зможе знайти для Тернопільщини? Хіба таких же шанувальників “Ліги Сміху” зі свого оточення. І демонструє нам це приклад Хмельниччини. Нещодавно стало відомо, що в Хмельницький області головою РДА було призначено Василя Гуменюка, який був актором з тої самої “Ліги Сміху", - зазначають в "Нацкорпусі".

І якщо те, що в команді Зеленського стали більше уваги приділяти відбору людей, можна назвати плюсом, то те, що новими чиновниками та високопосадовцями стають актори, прихильники та ведучі розважальних шоу аж ніяк не на користь українцям та й самому презимденту.

"Повним провалом кадрову політику назвати не можна, але вона дуже близька до того. В будь-якому випадку вибори покажуть чи готові люди, та тернополяни зокрема, і далі голосувати за клоунів з 95 кварталу", - зазначили в "Національному корпусі".