Український блогер і журналіст Денис Казанський прокоментував можливе призначення Сергія Тігіпко на посаду прем'єр-міністра України. На думку політичного оглядача, відомий політик і підприємець є "токсичним" і небажаним практично для усіх груп населення, особливо підкресливши роль Тігіпка у пенсійній реформі.

Відповідий допис Казанський розмістив на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Як стверджує журналіст, початково він не хотів коментувати ситуацію, вважаючи її неправдоподібною. Однак слова Зеленського про переговори з Тігіпком змусили його все ж звернути увагу на можливе призначення.

Казанський пояснює, що в Україні нема такої групи населення, яка була б задоволена призначенням Тігіпко.

Пост Дениса Казанського, Facebook
Пост Дениса Казанського, Facebook

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Для електорату регіоналів - Тігіпко двічі зрадник та перебіжчик. Для націонал-демократів - "шестірка Януковича". Для "ломів" - представник корумпованих старих еліт. Для пенсіонерів - автор підвищення пенсійного віку. До речі, саме останній фактор - найсерйозніший. У корупційних тонкощах обиватель плутається і не дуже цікавиться такими нюансами. А ось пенсійну реформу Тігіпку запам'ятали і ніколи не пробачать" - нагадує про специфіку політичної кар'єри Тігіпка Казанський.

"Призначення Тігіпка стане важким ударом по рейтингу Зеленського і його команди. І навіть не тому, що остаточно розвіє міф про нові обличчя та обіцянки "зробити їх разом". А просто тому, що фігура Тігіпка - токсична абсолютно для всіх", - пояснив журналіст.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше "Десь заплакав сумний Гройсман", як українці відреагували на "прем'єрство" Тігіпка.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Пальчевський оцінив шанси Тігіпка зайняти крісло Гончарука - "Сірожа, - це на твоїй совісті".

Також "Знай.ua" писав, чи стане Тігіпко новим прем'єром, Зеленський розкрив деталі.