У Києві помітили таксиста, схожого на козака Гаврилюка. Михайло Гаврилюк є колишнім народним депутатом, який прославився під час Революції Гідності. Відповідна інформація з'явилася на сторінці киянки Алли Желізняк, яка скористалася послугами водія, зовні дуже схожого на екснардепа.

Жінка зазначила, що розмовляв чоловік українською мовою, їхав "ввічливо". Пізніше киянка дізналася, що таксиста звати Михайло і виходячи з авто помітила його схожість із відомим козаком Гаврилюком, про що і написала у соцмережі.

Михайло Гаврилюк, скріншот з відео
Михайло Гаврилюк, скріншот з відео

"Викликала таксі. На водія звернула увагу, як виходила з авто. Звати Михайло. Скажіть що я помиляюся. Наживо ще більше схожий", - пише Алла. Алла Желізняк

Думка користувачів мережі на цей рахунок розділилися. Однак при уважному аналізі трохи асиметричної міжбрівної зморшки і відкопиленого правого вуха багато хто погодився з авторкою посту, що таксист Михайло — це і є той самий козак Гаврилюк.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Михайло Гаврилюк, скріншот з відео
Михайло Гаврилюк, скріншот з відео

Варто зауважити, що під час депутатства активіст Майдану і парламентарій від "Народного фронту" "козак" Гаврилюк отримав досить погану славу — йому неодноразово пред'являли, що він нажився на своєму статусі. Крім того, виявилося, що Михайло Гаврилюк нібито будує собі розкішний особняк в Карпатах. Однак екснардеп пояснив, що це скромний будинок, на який тяжко працювала вся його сім'я.

Під фото жартують: "Нарешті він знайшов для себе нормальну роботу", "Схожий!", "Мені його шкода навіть трохи було ті 5 років. Чувака тупо використали... Стати водієм таксі після тієї м'ясорубки — то, вважай, піднятися у очах суспільства і, напевно, власних".

Скріншот: facebook / allazhel
Скріншот: facebook / allazhel

Скріншот: facebook / allazhel
Скріншот: facebook / allazhel

Скріншот: facebook / allazhel
Скріншот: facebook / allazhel

Викликала сьогодні таксі. На водія звернула увагу, як виходила з авто. Звуть Михайло. Скажіть що я помиляюся. Наживо ще більш схожий🤔🤦🏻‍♀️

Geplaatst door Алла Желізняк op Woensdag 26 februari 2020

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Вдало одружився": екснардеп "козак" Гаврилюк виправдався за будівництво триповерхових "хоромів" в Карпатах

Як повідомляв портал "Знай.ua", у козака Гаврилюка знайшли шикарний маєток на улюбленому курорті Зеленського: фото та відео розкоші

Також "Знай.ua" писав, козак Гаврилюк вигуляв свою "доторканність" в гори, українці несамовито регочуть: "Там олень нехай і сидить"