Коронавірус в Україні є, але в МОЗ скривають інформацію про це. А за те, що українська влада робить вигляд, що не помічає страшної загрози, і не робить нічого, щоб їй протидіяти, розплачуватись будуть прості українці своїм здоров'ям і життям.

Таку думку висловив журналіст і бізнесмен Андрій Пальчевський в ефірі 112 каналу.

"Я впевнений, що вірус вже давно тут. З тієї простої причини, що уявити собі, що він є в таких країнах: в Польщі, в Білорусії, в Румунії, в Італії, де наші заробітчанити, в Іспанії, а Англії - щойно помер, до речі, перший хворий, є він в Америці, Кореї... І ось залишається одна біла пляма, яка називається Україна. Я людина, яка памі'ятає, що було при Чорнобилі, пам'ятаю повідомлення влади, що не потрібно панікувати, все прекрасно, нехай діти граються, нехай грає музика, йдемо всі відзначати 1 Травня", - навів порівняння Пальчевський.

Андрій Пальчевський процитував попередження керівника Всесвітньої організації охорони здоров'я.
"Давайте подивимось, що говорить керівник всесвітньої організації охорони здоров'я. Він сказав, що світ знаходиться сьогодні в тій точці, з якої або все це закінчиться, або приведе до пандемічних наслідків. Далі було сказано, таке враження, ніби для нашої влади: "Ті, хто робить вигляд, що вони не помічають вірусу і не боряться з ним агресивно, заплатять за це" А ми знаємо, як у нас влада платить - платити будуть, як звично, прості люди", - зазначив журналіст.
Пальчевський різко розкритикував дії МОЗ, де замість тоо щоб організувати серйозну групу спротиву вірусу, вигадали "якусь там групу оцінки медичних реформ". Журналіст підкреслив, що в Міністерстві охорони здоров'я монополізували інформацію захворюваність в Україні на коронавірус.

Журналіст наголосив, що не вірить в те, що в Україні немає захворювань на коронавірус.
"Я думаю, що коронавірус постане для нашої влади чорним лебедем, якого ніхто не чекав. І перша особа, я маю на увазі президента, буде нести відповідальність", - зазначив Пальчевський.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Пальчевський дав поради українцям у розпал коронавірус - закриті школи, скасовані матчі і обмеження транспорту.

Як повідомляв Знай. ua, Пальчевський оцінив шанси Тігіпка зайняти крісло Гончарука.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Також Знай. ua писав, що Пальчевський натякнув, як відгукнулися Зеленському Нові Санжари.