Як відомо, вже четвертого березня відбудеться позачергове засідання у парламенті. А відтак, спікер Верховної Ради Дмитро Разумков заявив, що спілкувався з президентом України Володимиром Зеленським і знає, що питання щодо звільнення прем'єр-міністра Гончарука підніматися не буде.

Про це повідомляє видання FaceNews.ua.

"Так, я спілкувався з президентом. Я думаю, що ті питання, які були запропоновані до розгляду в ВР, вони дійсно важливі, вони є актуальними. Ви знаєте, що зараз ми знаходимося в режимі розгляду питань земельної реформи", - розповів спікер ВР.

Дмитро Разумков - фото Знай.ua
Дмитро Разумков - фото Знай.ua

Відтак, за його словами, є ряд фіксованих питань, які винесені на позачергове засідання, але нових не находило.

Популярні новини зараз
Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

"Станом на сьогодні ніяких заяв до Верховної Ради не надходило. Є перелік питань, які були визначені президентом, і повинні бути розглянуті на позачерговому засіданні Верховної Ради", - підкреслив Разумков.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що народний депутат Ілля Ківа привітав жителів країни з 23-м лютого, коли в Росії святкували День захисника Вітчизни.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Києві помітили таксиста, схожої на екснардепа козака Гаврилюка.

Також "Знай.ua" писав, що нардеп Сергій Шахов неодноразово закликав керівництво країни погасити борг шахтарям.