Зеленський хоче видобувати бурштин і відкрити казино: основні плани президента

Стало відомо, що український лідер Володимир Зеленський доручив уряду та Верховній Раді прийняти закони про легалізацію грального бізнесу до 1 грудня 2019 року. Про це Зеленський повідомив на зустрічі з Кабміном України, керівництвом Верховної Ради і силових органів.

"Засідання - не шоу": Гончарук зробив жорстку заяву, журналістів виженуть з Кабміну

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

У Кабінеті міністрів заявили, що з 2 вересня включно засідання проводитимуться у закритому форматі.

"Ми трохи змінимо підходи в роботі уряду... Засідання уряду не повинні перетворюватися на шоу. І це дуже важливо, тому ми змінимо формат їх проведення", – пояснив на засіданні Кабміну Олексій Гончарук, прем'єр-міністр України.

"Буває іноді": росіяни зганьбилися на міжнародному конкурсі, улюблена зброя Путіна розвалилася в повітрі

На Міжнародному авіаційно-космічному салоні 2019 року (МАКС-2019) російський винищувач покоління 4++ Міг-35 під час демонстраційного польоту втратив елемент обшивки. Проте, російський пілот Михайло Бєляєв заявляє, що в цьому немає нічого дивного: "Буває іноді. Нічого страшного".

Жахлива катастрофа на воді: судно загорілося просто біля берега, десятки людей зникли безвісти

2 вересня, в понеділок, у Каліфорнії, США, згоріла комерційне судно Conception. 34 людини, які перебували на судні, пропали без вісті. Припускають, що багато хто загинули, як передає прес-служба американської берегової охорони.

Кабмін
Кабмін

"Укрзалізниця", "Укрпошта" та десятки банків: Зеленський і Кабмін розгорнули масштабну приватизацію

Володимир Зеленський, президент України дав розпорядження уряду і парламенту покласти початок масштабної приватизації в країні. Про це передає Telegram-канал Klymenko Time.