Колишній депутат Верховної ради та водночас скандальна русофобка Ірина Фаріон висловила свою думку стосовно евакуйованих українців з Китаю, яких не хотіли приймати на Львівщині, та заявила, що таке дикунство суспільства - це наслідок розбрату і відчаю до якого причетний Зеленський.

Про таке вона розповіла в ефірі телеканалу "НТА"

"Люди! Це ніякий не коронавірус, це Зе-вірус. Набагато небезпечніше, ніж будь-яка фізична хвороба. Тому що всі ми нашим тілом рано чи пізно покинемо світ. Насправді нашу країну захопив Зе-вірус розчарування в самих собі, зневаги до самих себе, розбрату всередині. І поведінка людей, насправді, будь то на Львівщині, будь то на Полтавщині - це відчай людей. Це спосіб захистити себе хоч якось", - сказала вона.

Ірина Фаріон фото з фейсбуку
Ірина Фаріон фото з фейсбуку

Окрім цього вона закликала "вилікуватися" від Зеленського та усе взяти в свої руки.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Подумайте, що якщо ви вибрали Зе-вірус, то тепер у вас є шанс від цього Зе-вірусу вилікуватися, є від нього ліки. У нас в країні дуже багато відповідальних, відданих, жертовних людей. Ми тримаємо небо своєї держави вже шість років! І воюємо зі звіром! І не дали того звіра навіть до сих пір нас окупувати. Нехай ця сила робить нас сильними проти вірусу Зе, тому що це найстрашніший вірус", - підкреслила Фаріон.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що два колишні посли США в Україні дали оцінку президенту Володимиру Зеленському.

Як повідомляв портал "Знай.ua", голова ВР Дмитро Разумков скликав позачергове пленарне засідання парламенту на середу, 4 березня.

Також "Знай.ua" писав, що президент України Володимир Зеленський не їде до Москви 9 травня.