Народний депутат від політичної партії "Опозиційна платформа – За життя", член Комітету Верховної Ради з питань антикорупційної політики Антоніна Славицька заявила, що доки Україна продає захисні маски за кордон, де наразі їх дефіцит, мешканців країни змушують користуватися масками, термін придатності яких закінчився ще п'ять років тому.

Відповідний допис вона оприлюднила на власній Facebook-сторінці.

"В той час коли голова Комітету з питань охорони здоров'я робить бізнес, заробляючи чималі гроші і продаючи маски за кордон, (принаймні за версією ЗМІ), МОЗ розподіляє по регіонам з держрезерву захисні маски, строк використання яких закінчився ще в 2015 році. Паніку не розганяємо, але трохи зради тут не завадить", - написала вона, оприлюднивши ряд документів, де є підтвердження її словами.

Фото, де видно дату виготовлення масок

Варто зауважити, що у зв'язку з коронавірусом з Китаю, попит на медичні маски в Україні виріс в понад 50 разів, а ціни на них збільшилися вдвічі.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Скріншот допису