Ігоря Уманського, якого журналісти називають людиною опального схемника Ігоря Кононенка, хочуть призначити на посаду міністра фінансів.

У вівторок, 3 березня, відбулось екстрене засідання фракції ″Слуга народу″, на якому вирішувалася доля Кабміну і силових органів України.

На засіданні ″слуги народу″ обговорювали завтрашній день - на середу, 4 березня, заплановано позачергове засідання Верховної Ради, і одним з питань порядку денного є кадрові перестановки.

Народний депутат від "Слуги народу" Олександр Дубинський повідомив в Telegram-каналі імена чиновників, які займуть нові посади в Кабінеті міністрів України. За його словами, міністром фінансів стане Ігор Уманський.

Блогер Сергій Наумович показав справжнє обличчя нового міністра фінансів.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Це той самий Уманський, який "подарував" Фірташу $ 90 млн, якщо хто пам'ятає, який намагався організувати схему по відмиванню нафтових грошей і виведенню їх з України в США, фірма якого засвітилася в розслідуванні американської влади і т.д. Погугліть. Людина, яка схематозила при Януковичі, Азарові, Яценюку, Порошенку", - пише блогер.

Наумовичвисловив переконання, що "ось цього Кононенко, схоже, таки протисне на посаду міністра фінансів".

"Я от Кононенко — 2" ))) Похоже, Игорь Кононенко внезапно начинает назначать своих людей уже и при новой власти. "...

Geplaatst door Sergey Naumovich op Dinsdag 3 maart 2020

Зазначимо, що починаючи з 2014 року, Уманського неодноразово називали кандидатом в крісло глави Мінфіну чи навіть прем'єра, однак задовольнявся він посадами заступників і радників.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Зеленського назвали несподівану заміну Гончаруку, хто посуне прем’єра

Як повідомляв портал Знай.ua, Тігіпко може бути лише завісою для переговорів.

Також Знай.ua писав, перед скликанням Ради у Зеленського зробили несподівану заяву про долю Гончарука