Новоспечений глава уряду Денис Шмигаль назвав найбільші виклики для його уряду.

Головною проблемою на сьогодні новий прем'єр Денис Шмигаль назвав коронавірус. Про це він заявив в ефірі програми ″Право на владу″.

″Виклики перед нашою державою складні, як і завжди в історії незалежної України. Сьогодні проблема і виклик номер один – це звичайно, коронавірус, який поширюється світом і який вже зафіксовано в Україні. Це проблема сьогоднішнього і завтрашнього дня″, - константував Шмигаль.

Ще одним викликом він назвав дефіцит державних фінансів. Однак Шмигаль уникнув критики попередників.

″Немає провалля, є виклик, який необхідно вирішити. Ми будемо працювати негайно над вирішенням цих питань″, - сказав Шмигаль про залишену йому в спадок діру в бюджеті.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Шмигаль: «Сьогодні виклик номер один – коронавірус».

Шмигаль: «Сьогодні виклик номер один – коронавірус». В ефірі ток-шоу «Право на владу» новообраний глава уряду Денис Шмигаль назвав найбільші виклики для його уряду. Ще одним він назвав дефіцит державних фінансів. Однак уникнув критики попередників: «Немає провалля, є виклик, який необхідно вирішити. Ми будемо працювати негайно над вирішенням цих питань», - сказав Шмигаль про залишену йому в спадок діру в бюджеті.

Geplaatst door ПРАВО НА ВЛАДУ op Donderdag 5 maart 2020

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Зеленський сказав своє сакральне ″до побачення″ Рябошапці

Як повідомляв портал Знай.ua, монобільшість Верховної Ради за поданням президента Володимира Зеленського обрала новим главою уряду Дениса Шмигаля.

Також Знай.ua писав, Зеленський жорстко розкритикував Гончарука