Зеленський визнав, що уряд Гончарука має певні досягнення у своїй роботі, однак допустило цілий ряд помилок, які не можуть влаштовувати громадян України.

У середу, 4 березня, у Верховній Раді проходить позачергове засіданні, на якому буде розглянута зміна уряду.

Президент України Володимир Зеленський, виступаючи на заіданні, жорстко розкритикував Кабмін Гончарука.

Зеленський заявив, що в уряді Олексія Гончарука не було корупції, але "не красти - це мало". За його словами, уряд Гончарука був першим без топ-корупції.

"Але не красти - мало. Уряд нових облич, але осіб - мало. Потрібні нові мізки і нові серця. Це уряд знає, що робити, але знати - мало. Потрібно багато працювати", - заявив Зеленський.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Зеленський жорстко і акцентовано розкритикував уряд за падіння виробництва, пройшовся показниками бюджету, по сумах невиконання.

Особливий наголос президнгт зробив на митниці.

"Контрабанда відправила митницю в нокаут... Потрібно збирати НЕ лайки в Facebook, а кошти в казну", - заявив Зеленський.

Судячи з таких слів президента, голові Державної митної служби Максиму Нефьодову також слід готуватися до найгіршого.

Участь Президента України Володимира Зеленського в позачерговому засіданні Верховної Ради.

Участь Президента України Володимира Зеленського в позачерговому засіданні Верховної Ради.

Geplaatst door Офіс Президента України op Woensdag 4 maart 2020

Зеленський окремо зупинився на комуналці. Президент згадав і плутанину з платіжками.

"Люди заплуталися через хаос з платежем. Я думаю, що уряд провалив роз'яснювальну кампанію, комунікаціюз місцевою владою", - зазначив він.

Зеленський у своєму виступі також зробив великий акцент на вугільній промисловості. Він розніс поточну роботу Кабміну в пух і прах, наголосивши на тих завданнях, які він ставив, зокрема - з виплат заборгованостей по зарплаті.

"Про який імпорті чужої електроенергії і вугілля може бути мова, коли наші шахтарі не захищені державою Україною?", - задав риторичне запитання президент.

Підсумовуючи сказане, президент Володимир Зеленський попросив Раду проголосувати за відставку прем'єр-міністра Олексія Гончарука.

"Тому прошу нардепів проголосувати за відставку прем'єр-міністра", - заявив він.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, 4 березня відбулось позачергове пленарне засідання Верховної Ради України. Лейтмотивом всього дня засідань стало "перезавантаження" Кабміну.

Як повідомляв портал Знай.ua, Гончарук подав у відставку, документ

Також Знай.ua писав, колега Зеленського шукає очільника МВС у Facebook і це не жарти