Прем'єр-міністр Олексій Гончарук написав заяву про свою відставку з посади глави уряду. У мережі з'явилося фото самої заяви, її опублікував телеграм канал "Правда Качури". На документі зазначено, що заяву про відставку Гончарук написав 3 березня 2020 року.

Також стало відомо, що свою посаду втратить глава Міністерства фінансів Оксана Маркарова. Один з народних депутатів пояснив: "Вона вже готується на вихід, питання з відставкою вирішене. Її місце може зайняти Ігор Уманський".

Олексій Гончарук, скріншот з відео
Олексій Гончарук, скріншот з відео

Водночас на своїх посадах залишаться міністр юстиції Денис Малюська, міністр освіти Ганна Новосад, міністр інфраструктури Владислав Криклій, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, міністр економічного розвитку Тимофій Милованов. Нардеп від "Слуги народу" Олександр Дубинський у своєму Telegram-каналі повідомив, що посаду втратить і голова митної служби Максим Нефьодов.

Варто нагадати, рішення про кадрові перестановки в українському уряді було прийнято на закритому засіданні фракції "Слуга народу" у Верховній Раді 3 березня.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Заява про відставку О. Гончарука, скріншот
Заява про відставку О. Гончарука, скріншот

Скріншот: Telegram-канал "Правда Качури"
Скріншот: Telegram-канал "Правда Качури"

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше українцям довелося виборювати пенсії через суд, куди поділися заслужені гроші

Як повідомляв портал "Знай.ua", хто платить за комуналку найбільше, з'явився перелік тарифів за регіонами

Також "Знай.ua" писав, що українцям підвищуватимуть пенсійний вік безкінечно, коли чекати заслуженого відпочинку