У рейтингу розраховані нормативні витрати на комунальні послуги однієї сім'ї з трьох осіб, які проживають у квартирі площею 50 кв м. У квартирі є: гаряча/холодна вода, тепло, електроенергія і газ, але відсутні лічильники. Зазначається, що реальні цифри найімовірніше відрізняються від абсолютних результатів, оскільки у кожного домогосподарства завдяки різним лічильників індивідуальне споживання.

На першому місці опинилося місто Дніпро. Там сім'я з трьох осіб може заплатити за комуналку 3466 грн без урахування лічильників. На другому місці — Кропивницький, де без тарифу на утримання будинку і постачання гарячої води, фінальний платіж - 3 379,13 грн, далі йдуть Суми - 3350 грн.

Комунальні послуги, скріншот: YouTube
Комунальні послуги, скріншот: YouTube

У топ-10 також входять: Рівне (3335 грн), Луцьк (3266 грн), Тернопіль (3288 грн), Чернігів (3242 грн), Київ (3145 грн), Маріуполь (3040 грн), а також Харків (3035 грн) і Миколаїв (3018 грн). Повідомляється, що найменше платять в Ужгороді, де без тарифу за опалення і постачання гарячої води, комуналка становить 854,5 грн.

Трохи більше платять в Чернівцях - 1 840,8 грн без платежу за утримання будинку та постачання гарячої води і Херсоні - 2331,9 грн без тарифу на тепло і постачання гарячої води.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше українцям довелося виборювати пенсії через суд, куди поділися заслужені гроші

Як повідомляв портал "Знай.ua", субсидіанти масово втратять пільги, кому приготуватися до екстреної перевірки

Також "Знай.ua" писав, що українцям підвищуватимуть пенсійний вік безкінечно, коли чекати заслуженого відпочинку