У вівторок, 3 березня, стало відомо про те, що Окружний адміністративний суд Києва отримав заяву про заборону голові Верховної Ради виносити на розгляд питання про відставку прем'єра Олексія Гончарука.

Цікаво, що заявником зазначений сам Гончарук, відповідачем Разумков, а третьою особою – Зеленський. Про це повідомляється Facebook-сторінці ОАСК.

"Позивач просить суд заборонити голові ВРУ Дмитру Разумкову до винесення рішення по суті включати додатково до порядку денного позачергового пленарного засідання ВРУ 4 березня 2020 року питання про відставку прем'єр-міністра України Олексія Гончарука та/або звільнення кого-небудь з членів уряду, а також заборонити внесення на голосування ВРУ порядку денного, в якій міститься питання про відставку прем'єр-міністра України Олексія Гончарука та/або звільнення кого-небудь з членів уряду", – йдеться у повідомленні.

скріншот facebook.com/OACK.640/

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, Дмитро Разумков повідомив, що прем'єр-міністр України Олексій Гончарук написав офіційну заяву про відставку.

Як повідомляв портал Знай.uа, кортеж Зеленського прибув на вечірнє засідання з фракцією, де буде вирішуватися доля Кабміну і силових органів України.

Також портал Знай.uа писав, нинішній віце-прем'єр і міністр розвитку громад і територій Денис Шмигаль може зайняти місце Гончарука.