У соціальній мережі Facebook був опублікований допис, в якому користувачка сайту зібрала з публічних джерел фотографії з минулого нинішнього прем'єрміністра Олексія Гончарука.

Сьогодні Олексій Гончарук - дуже стриманий молодий чоловік у ділових серйозних костюмах і короткою стрижкою. Його слова, жестикуляція і вираз обличчя - спокійні і зібрані, проте нові фотографії з минулого прем'єра показують, що раніше він був кардинально іншим.

Олексій Гончарук, Facebook

На фотографіях, опублікованих однією із розчарованих у новій владі користувачок Фейсбуку з підписом: “Порилася трохи у фото-минулому прем'єра Гончарука. І що я вам скажу? Наче нормальний був собі хлопець. Але в кого перетворився і чим закінчить, а головне, де разом із ним будемо усі ми, українці(,“ можна побачити Гончарука на початку його дорослого життя.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Олексій Гончарук, Facebook

Майбутній політик зображений у моменти радості та розваг, якими супроводжуються традиційні українські весілля. Гончарук позує у перуках, дивних штанях та обіймається з великою кількістю красивих жінок. Усі ці фотографії зроблено на весіллях, хоча можна припустити, що це чийсь ювілей.

Олексій Гончарук, Facebook

Олексій Гончарук, Facebook

Окрім веселощів і п'яного блиску в очах майбутнього прем'єра кидаються в очі його одяг та зачіска. Вони не мають абсолютно нічого спільного із сьогоднішніми одягом і волоссям політика. На фотографіях видно, що волосся Гончарука досягає плечей, каре політика завершує чубчик. У ті часи чоловік надавав перевагу одягу яскравих кольорів та веселих орнаментів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше прем'єр-міністра Гончарука порівняли з державою в смартфоні: "Такий глючний, аж хочеться розбити об стіну".

Як повідомляв портал "Знай.ua", Гончарук брудно блефував, коли подав заявку про відставку, спливли неприємні подробиці історії.

Також "Знай.ua" писав, що українців покинули напризволяще в епіцентрі коронавірусу, Гончарук так і не виконав обіцянки.