Дивно, але факт - прем'єр-міністр опинився в самому початку циклу, тобто, представляється найменш впливовим серед наших "вершителів доль". І це прикмета нинішньої влади, пише видання Хвиля.

У телеграм-каналі Romanenko Dreams&Nightmare Show йдеться, що віртуальний прем'єр-міністр трохи загальмований.

"Якщо непідвладний віртуальний прем'єр-міністр — це символ переходу до "державі в смартфоні", то у випадку Олексія Гончарука смартфон виявився настільки глючним і загальмованим, що його так і хочеться розбити об стіну. Кочетков на "Хвилі" започаткував рубрику "Ляльководи" під мікроскопом". Хоча який з Гончарука ляльковод", - зазначається у повідомленні.

Олексій Гончарук, фото: apostrophe.ua
Олексій Гончарук, фото: apostrophe.ua

Здається, що Гончарук керує членами свого кабінету чисто символічно. Очолюючи офіс BRDO, він міг дати або позбавити співробітника досить солідною зарплати. А з міністрами це не працює, тут треба або переконувати, або примушувати. Але для першого не вистачає авторитету, для другого можливостей. І ні в Академії держуправління, ні в апараті першого віце-прем'єра Степана Кубіва цим премудростям Гончарука не навчили.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Олексій Гончарук, фото: 24 канал
Олексій Гончарук, фото: 24 канал

Характеризуючи політичну постать такого масштабу, неможливо обійти його особистісні якості. Щодо Олексія Гончарука вичерпним визначенням буде ніякий.

Нагадаємо, Гончарука спіймали на обмані через газу, ціни тільки ростуть, українці поза себе від люті.

Як повідомляв Знай.ua, Зеленський показав чергове "кіно" розборок з Гончаруком і компанією.

Також Знай.ua писав, що Зеленський вже знає, хто прослуховував Гончарука.