В мережі відшукали архівне відео з мітингу, в якому брав участь молодий прем'єр Олексій Гончарук.

Пізніше спливло відео з його участю в масовці шоу журналіста Андрія Пальчевського.

Такі заходи могли приносити молодій Гончаруку непогані гроші для того часу.

Скільки Гончарук міг заробити?

Менеджер по кадрам телеканалу "СТБ", заявив, що в той час за статичну масовку шоу людям платили близько 50 гривень за передачу і 100 гривень за повний день роботи. За курсом 2012 року Гончарук за передачу отримав близько 6$.

Щодо епізоду з вуличною акцією, то там він міг отримати близько 60 гривень - це 7,5$. За більш активну участь (кричалки в мегафон і коментарі журналістам), доплачували окремо - це ще 30-40 гривень (ще 5$). В сумі це 12,5$.

А як оплачують участь у масовці сьогодні?

За словами менеджера "СТБ", в 2020 році за масовку платять в середньому від 80 до 100 гривень (близько 4$). За участь у мітингах зараз платять близько 120 гривень (це 5$). Додатково за кричалки, плакати і коментарі дають ще з 50 гривень 2$). Всього на мітингу в 2020 році Гончарук міг отримати 7$. Тобто, майже в половину менше, ніж у 2012 році.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще



Поява відео з молодим прем'єром – це технологія?

Політтехнолог Дмитро Раїмов вважає, що поява відео в мережі – це "найкраща історія успіху для України" та на рейтинги Гончарука вони ніяк не вплинуть. За його словами, люди, які публікували ролики, до кінця не зрозуміли, що вони зробили.

Хотіли показати непрофесіоналізм і нікчемність. У підсумку показали, що у нас прем'єр-міністр - молодий хлопець, який приїхав з провінції, без грошей батьків, без мільйонів тата чи мами, крутився, як міг, і в підсумку став прем'єр-міністром - каже політтехнолог

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше українцям показали, як Гончарук був учасником акції протесту

Також "Знай.ua" писав, що студентка, яка мешкає у Китаї, розповіла про евакуацію громадян України з Уханя - епіцентру поширення коронавірусу в Китаї.