Спікер Верховної Ради 9-го скликання Дмитро Разумков повідомив, що прем'єр-міністр України Олексій Гончарук написав офіційну заяву про відставку.

Про це він заявив під час засідання фракції "Слуга народу", на якому також присутній президент Володимир Зеленський.

"Заяву Гончарука про відставку отримано парламентом", - йдеться в заяві Разумкова.

Олексій Гончарук, фото YouTube
Олексій Гончарук, фото YouTube

Увечері 3 березня у Раді проходять збори фракції "Слуга народу", де обговорюють завтрашній день. На середу заплановано позачергове засідання парламенту. Один з головних питань порядку денного - кадрові перестановки. Мова йде про відставки в Кабміні, а також НАБУ і Офісі генпрокурора.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, глава фракції "Слуга народу" Давид Арахамія вважає, що Олексій Гончарук залишиться на посаді прем'єр-міністра України.

Як повідомляв портал Знай.uа, кортеж Зеленського прибув на вечірнє засідання з фракцією, де буде вирішуватися доля Кабміну і силових органів України.

Також портал Знай.uа писав, що нинішній віце-прем'єр і міністр розвитку громад і територій Денис Шмигаль може зайняти місце Гончарука.