Прем’єр Денис Шмигаль готовий повернути воду в окупований Крим.

Про це новий глава уряду заявив в ефірі програми "Право на владу". Шмигаль підкреслив, що в Криму живуть українці, яких не можна кидати.

"Неподача води в Крим призведе до гуманітарної катастрофи. В Криму живуть українці, ми не перекриємо воду для українців. Крапка. Крим – це Україна! Там живуть українці. Окупант не може нести відповідальність за українців, які там живуть!" – заявив Шмигаль.

Варто зазначити, що згідно положень Міжнародної конвенції, саме держава-окупант на окупованій території зобов'язана забезпечити життя населення (стаття 42). Як видно, новий прем'єр-міністр цього не знає.

Крім того, Денис Шмигаль не уявляє, як взагалі подається вода по каналу.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Так, новий глава уряду запевнив, що вода в Крим буде подаватися для споживачів, а не для військових баз і підприємств окупованого півострова. На питання, як він розрізнить воду з одного каналу, Шмигаль відповісти не зміг.

Прем’єр Шмигаль готовий повернути воду в окупований Крим.

Прем’єр Шмигаль готовий повернути воду в окупований Крим. Про це новий глава уряду заявив в ефірі програми «Право на владу». «Неподача води в Крим призведе до гуманітарної катастрофи. В Криму живуть українці, ми не перекриємо воду для українців. Крапка»! – заявив Шмигаль.

Geplaatst door ПРАВО НА ВЛАДУ op Donderdag 5 maart 2020

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, новий прем'єр Шмигаль назвав коронавірус головною проблемою України

Як повідомляв портал Знай.ua, монобільшість Верховної Ради за поданням президента Володимира Зеленського обрала новим главою уряду Дениса Шмигаля.

Також Знай.ua писав, Зеленський сказав своє сакральне ″до побачення″ Рябошапці