У п'ятницю, 6 березня о 10:00 в сесійній залі Верховної Ради розпочалася Година запитань до Уряду про стан реалізації реформи місцевого самоврядування та децентралізації влади в Україні. Напередодні Голова Парламенту Дмитро Разумков зазначив, що у Раді очікується виступ новопризначеного прем'єр-міністра України Дениса Шмигаля.

Як передає кореспондент Знай.ua, Денис Шмигаль прибув вчасно і таки виступив у сесійній залі зі звітом. Як відзначив Дмитро Разумков, саме питання реформи місцевого самоврядування та децентралізації влади є профільними для нього.

Верховна Рада - фото Знай.ua
Верховна Рада - фото Знай.ua

В перші ж хвилини нардепи виступу поцікавилися призначенням очільників решти міністерств, які ще не мають "голів", та подачею води на територію Криму.

Денис Шмигаль заявив, що наразі проводить співбесіди і найближчим часом кандидатури на посади міністрів буде висунуто і призначено:

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

"Я зараз проводжу співбесіди і найближчим часом кандидатури будуть висунуті і призначені" Денис Шмигаль

Верховна Рада - фото Знай.ua
Верховна Рада - фото Знай.ua

Що стосується подачі води на територію Криму, то Прем'єр відповів, що, в крайньому разі, це може трапиться лише якщо наші громадяни там будуть критично цього потребувати. В промислових же масштабах подача води до Криму не передбачається.

Верховна Рада, фото: Знай.uа
Верховна Рада, фото: Знай.uа

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Дмитро Разумков розкрив карти щодо Дениса Шмигаля: коли чекати перших звітів

Як повідомляв портал "Знай.ua", колега Зеленського шукає очільника МВС у Facebook і це не жарти — текст звернення

Також "Знай.ua" писав, після заяви Гончарука українці оточили Раду, натовп правоохоронців вже напоготові - екслюзивні кадри