Міжнародний жіночий день 8 березня вже на порозі. Хтось буде милуватися подарунками від коханого, хтось буде крокувати по центру столиці на Марші за права жінок, а хтось просто проведе цей день на зручному диванчику, з улюбленою книгою або серіалом.

Але жодна з дам не залишиться байдужою до списку найсексуальніших кандидатів у мери Києва, що ми підготували для вас!

Про кого потай мріють киянки? Хто приходить у снах дівчатам з Подолу або Позняків? За кого б наші дами без коливань вийшли заміж? З ким не стали б чекати третього побачення?

Майте трохи терпіння, вже скоро ви дізнаєтеся, буквально через хвилину. Читайте далі.

Для нашого дослідження ще місяць тому ми взяли актуальний рейтинг кандидатів на пост глави Києва від Соціологічної групи "Рейтинг" за грудень 2019 року.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Ми розіслали анкети 100 эксперткам з різних сфер (мода і краса, стиль, медіа, ресторанний і модельний бізнес, фітнес, освіта) і попросили оцінити чоловіків за такими критеріями як сексуальна привабливість, стиль і маскулінність. У відповідь ми отримали заповнені анкети від 87 дам, і, скажемо чесно, результати здивували навіть нас. А адже ми бачили майже все!

1 місце: Олександр Ткаченко, 54 роки

Олександр Ткаченко, фото Знай.uа
Олександр Ткаченко, фото Знай.uа
Олександр Ткаченко

Журналіст, телеведучий, продюсер, колишній генеральний директор 1+1 медіа, народний депутат IX скликання від Слуги народу. А відтепер і володар титулу "найсексуальніший кандидат у мери Києва". Схоже, успіх слідує за Олександром всюди. Ось це чоловік!

Перше місце Олександра серед експерток навіть для нас стало несподіванкою. Та ще й з таким величезним відривом! Хтось скаже, що в нього звичайна, пересічна зовнішність - симпатичний, солідний, респектабельний чоловік. Але в цьому і секрет!

Пані бачать в Ткаченко надійність, стабільність, успіх. Ці якості роблять його неймовірно привабливим і маскулінним. Не даремно Олександр був двічі одружений і має трьох чудових дітей. Ох вже ця загадкова жіноча душа Антоніни!

2 місце: Сергій Притула, 38 років

Сергій Притула, фото Знай.uа
Сергій Притула, фото Знай.uа
Сергій Притула

Відомий український телеведучий, актор і волонтер Сергій Притула став другим фаворитом експерток. Це не дивно, адже весела вдача телеведучого і майже модельна зовнішність і злегка кривозуба посмішка не залишають байдужою жодну з дам під час його виступів.

Але, шановні чоловіки, не поспішайте ревнувати і нервувати. Сергій вже одружений і кохає свою обраницю, тому можете розслабитися. Але ненадовго, тому що йому наступають на п'яти ще шість сексуальних кандидатів.

3 місце: Олександр Омельченко, 81 рік

Олександр Омельченко, фото Знай.uа
Олександр Омельченко, фото Знай.uа
Олександр Омельченко

Так-так, ми й самі в шоці. Хто б міг подумати, що 81-річний колишній мер Києва досі є предметом фантазій киянок. “Сан Санич”, як ласкаво називали його в свій час жителі столиці, досі як огірочок. Ходить, розмовляє, навіть водить машину.

І звичайно ж знову збирається підкорювати столицю. Цікаво, звання третього за сексуальностю кандидата якось допоможе йому в передвиборній гонці?

4 місце: Андрій Іллєнко, 32 роки

Андрій Іллєнко, фото Знай.uа
Андрій Іллєнко, фото Знай.uа
Андрій Іллєнко

Правий, патріот, атлет Андрій Іллєнко як ніби зійшов зі сторінок збірки українських казок і легенд. Напевно саме так виглядали Микита Кожум'яка та Ілля Муромець.

Ці образи глибоко вкоренилися в генах наших дам, і в потрібний момент підказують: так, це він, його хочу!

Не дивно, що наші експертки віддали Андрію почесне четверте місце.

Андрій вже давно в політиці, тому до богатирської зовнішності у нього додається ще і добре підвішений язик.

5 місце: Микола Тищенко, 47 років

Микола Тищенко, фото Знай.uа
Микола Тищенко, фото Знай.uа
Микола Тищенко

Український політик, ресторатор, спортсмен та телеведучий Микола Тищенко зайняв почесне п'яте місце.

Чим же Микола підкорив серця наших дам? Може бути тим, що давно і успішно працює над своїм тілом, качає біцепси і трицепси? А може тим, що може смачно нагодувати будь-яку свою обраницю? Ще б пак, у Тищенка цілих вісім ресторанів, вибирай будь-який!

Але будьте обережні, пані! Якщо у вас вдома на шафі є пил - Микола його обов'язково знайде. Звичка...

6 місце: Борислав Береза, 45 років

Борислав Береза, фото Знай.uа
Борислав Береза, фото Знай.uа
Борислав Береза

Політик, колишній депутат Верховної Ради, прес-секретар “Правого сектору”. Борислав Береза вже один раз намагався підкорити Київ, але тоді для перемоги йому не вистачило рішучості.

Що знайшли у ньому наші експертки? Може бути це лукаве "ленінське примруження"? А може бути мужня щетина? Чи грайлива сережка у правому вусі? У будь-якому випадку, киянки думають про Борислава, і навіть іноді мріють про нього. Ну хто б міг подумати?

7 місце: Олександр Попов, 60 років

Олександр Попов, фото Знай.uа
Олександр Попов, фото Знай.uа
Олександр Попов

Міністр, депутат, мер Києва. Де тільки не встиг побувати Олександр Попов, куди його тільки не призначали.

Частина опитаних нами жінок зізналися, що в Попові їх приваблює солідність і надійність. Ось він - міцний господарник. Такий і прибити поличку може, і з сантехніком всі питання вирішить.

Головне, вчасно підносити йому тарілку гарячого борщу, та з сальцем, та з чорним хлібцем.

8 місце: Віталій Кличко, 48 років

Віталій Кличко, фото Знай.uа
Віталій Кличко, фото Знай.uа
Віталій Кличко

Політик, боксер, бізнесмен, учений-педагог.

І це все про нього - про Віталія Кличка. На даний момент він очолює столицю, але як знати, можливо восени у нього з'явиться більше вільного часу для спілкування з киянками.

Ми були вкрай здивовані тим, що наші експертки поставили Кличка на останнє місце в рейтингу. Оце так поворот! Високий, ставний, обличчям непоганий. Що ще потрібно? Але ось піди ж ти.

А може просто він занадто надокучив киянам?

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше