У соціальних мережах обговорюють вбрання жінки, яку сфотографували у Верховній Раді України у п'ятницю, 6 березня - вона була одягнена у напів прозору мереживну сукню з глибоким декольте.

Світлину розмістив на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook Ян Доброносов.

"Як вам?" - запитав Доброносов у своїх підписників.

Більшість коментаторів несхвально поставилась до порушення строгого ділового дрес-коду. "Це наче як тусити десь в клубі до ранку, а тоді прийти на роботу і накинути робочий піджак, щоб не так палівно було", - написала одна з коментаторок.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Так це ночнушка🧐, спізнювалася на роботу дамочка і замість капелюха на ходу", - жартує інша користувачка соцмережі.

"Краще вже просто топлес прийти", - запропонував ще більш радикальний жест один з чоловіків під дописом.

Багато хто взагалі став натякати на те, що жінка може мати стосунок до секс-роботи.

Тим не менш, не всі були так агресивно налаштовані. "Та ви подивіться як наші дамочки вдягаються на перше вересня))) ця просто королева цноти, порівняно із багатьма))", - зазначив один з коментаторів.

Користувачам соцмережей не вдалося ідентифікувати особу на фото. У коментарях висловили гіпотезу, що жінка може бути працівницею апарату ОПЗЖ або належати до "Європейської Солідарності" Петра Порошенка.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Відверте вбрання Лободи ледь не розлетілося у повітрі, фанати розчарувалися в улюблениці: "Коли це закінчиться?"

Як повідомляв портал "Знай.ua", Бог втрутився? У Верховній Раді сталася аномалія.

Також "Знай.ua" писав, що прессекретарка Мендель у "халаті" пригорнулась до Зеленського, першій леді краще цього не бачити.