Прессекретарка президента України Володимира Зеленського Юлія Мендель похвалилася спільними знімками з главою держави, які з'являться в європейському журналі, обкладинку якого прикрасить безпосередньо український лідер. Відповідні фото Мендель розмістила на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Мендель, фото Instagram
Мендель, фото Instagram

Так, на цих кадрах Володимир Зеленський і Юлія Мендель відображені в холі. Президент сидить на розкішному стільці, а прессекретарка, радісно посміхаючись, стоїть біля нього.

"Завтра у Президента Володимира Зеленського обкладинка одного з найвідоміших європейських журналів", - підписала Мендель.

Також вона розмістила тизер – два спільних знімка з Володимиром Зеленським.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"На обкладинці, звичайно, тільки президент", — уточнила прессекретарка.

Юлія Мендель і Володимир Зеленський, скріншот Instagram

Юлія Мендель і Володимир Зеленський, скріншот Instagram

Проте поки що невідомо, про який саме журналі йде мова. Але, раніше Мендель повідомила, що Зеленський давав інтерв'ю виданню The Guardian. Можливо, саме тут можна буде побачити президента України на обкладинці.

У свою чергу, багато користувачів підтримали українського лідера і його помічницю.

"Підтримуємо Володимира Олександровича!!!💚❤️💚", "Володимир Олександрович кращий👍💯 🤗", "Гарні, стильні, розумні. Вірю і підтримую", "Вірю, підтримую готовий чекати до перемоги, слава Україні)", - відреагували українці.

Коментарі, скріншот Instagram

Коментарі, скріншот Instagram

Коментарі, скріншот Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що прессекретарка Зеленського Юлія Мендель розцілувала українців на емоціях в День святого Валентина.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Юлія Мендель намагалася спокусити українців червоними губами в ефірі відомого телеканалу.

Також "Знай.ua" писав, що колега Мендель присоромила прессекретарку Зеленського на всю країну.