Інтерв'ю Зеленського для The Guardian – доказ моральної потворності цієї влади. У президента Зеленського подвійні стандарти - він не поважає українських бійців, які боронять Україну від ворога ціною власного життя, натомість разом з СБУ та Аваковим захищає "слуг народу", які обливають брудом ветеранів і Революцію гідності.

Таку заяву висловив лідер політичної партії "Національний Корпус" Андрій Білецький на своєму Youtube-каналі.

"В інтерв'ю для видання The Guardian президент України каже: на Донбасі пострілюють, на жаль, помирають, буває. Так виглядає моральна потворність – як інтерв'ю нашого президента. Йому начхати на людей, завдяки яким вдалося зберегти Україну", – сказав Білецький у своєму відеозверненні.

Політик також прокоментував нещодавній конфлікт між ветеранами добровольчого полку "Азов" і депутатом із фракції "Слуга народу" Максимом Бужанським.

Нагадаємо, Бужанський не встав під час вшанування пам'яті героїв Небесної сотні у Верховній Раді. Пізніше, ветерани закидали його яйцями. Одним з ветеранів, які хотіли поговорити з Бужанським, виявився Олександр Волков – боєць батальйону "Донбас" і добровольчого полку "Азов", що брав участь у боях під Іловайськом, потрапляв у полон.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Коли йдеться про депутата із "Слуги народу" Максима Бужанського, який поливає брудом ветеранів, чхає на пам'ять людей, які загинули на Майдані, розповсюджує радянську риторику...Таких Зеленський захищає. Що сталося:
прийшли ветерани - декілька хлопців, які хотіли поставити Бужанському декілька запитань. У відповідь Зеленський підключив Авакова, СБУ, щоб встановити особи ветеранів, відкриті кримінальні справи. Але вони і так не ховаються", – завив Білецький.

Лідер Нацкорпусу додав, що такі подвійні стандарти демонструють потворність та аморальність чинної влади.

"Така моральна потворність – небезпечна для країни, бо вона заразна. Ветерани та патріоти докладатимуть усіх зусиль, щоб влада моральних потвор закінчилася швидше, ніж вона почалася", – сказав Андрій Білецький.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Білецький передбачив долю України за Шмигаля - продаж землі та "дружба" з Путіним

Як повідомляв портал Знай.ua, Білецький викрив задум Зеленського щодо "спільного" контролю кордону на Донбасі

Також Знай.ua писав, Білецький перелічив заслуги ветеранів російсько-української війни