Відомий український журналіст та політолог Андрій Пальчевський розкритикував президента України Володимира Зеленського, який зараз хвилюється за земельний законопроект більше, аніж за порятунок українців від смертельного коронавіруса, який бушує у всьому світі та набирає шалених обертів.

Про таке він заявив під час інтерв'ю для видання "Politeka".

"Все пізно, посадки пізно, реформи пізно, щоправда, продаж землі хочуть забезпечити саме тоді, коли в країні бушує коронавірус. Ну, звісно, аби не збиралися на вулицях. Звертають до вас, "слуги" невідомого чого, зараз у нас карантин, можна зачекати із землею?

Андрій Пальчевський, фото Рoliteka
Андрій Пальчевський, фото Рoliteka

Буде народний гнів, їх знесуть, адже Зеленський зробив кілька епічних помилок. Як відомо, у кожної казки є кінець - щасливий або ні. Але коли президент стверджує, що закон про землю важливіший за коронавірус в країні, то тут відомий фінал", - заявив він.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Андрій Пальчевський висловив свою думку щодо того, чи наважиться Володимир Зеленський розпустити Раду.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Андрій Пальчевський заявив, що готовий кинути всі свої сили на боротьбу з коронавірусом в Україні.

Також "Знай.ua" писав, що Андрій Пальчевський дав поради українцям, як вижити під час коронавіруса в країні.