Стало відомо, що 20 березня стан здоров'я народного депутата від групи "Довіра" Сергія Шахова, який нещодавно здав позитивний тест на коронавірус Covid-19, помітно погіршився. Про це народний обранець написав на своїй сторінці у facebook, як і обіцяв.

ьогодні, 21 березня, депутат Сергій Шахов повідомив, що у нього почалася пневмонія, і його госпіталізували в інфекційне відділення Олександрівської лікарні в Києві.

"Друзі, як обіцяв, повідомляю про всі зміни свого стану. Сьогодні мені зробили рентген, який показав незначну пневмонію. За рекомендацією лікарів, залишаюся в інфекційному відділі Олександрівської лікарні. Більше подробиць розповім сьогодні о 21:00 в прямому ефірі. Будьмо на зв‘язку!", – розповів Шахов.

Друзі, як обіцяв, повідомляю про всі зміни свого стану. Сьогодні мені зробили рентген, який показав незначну пневмонію....

Geplaatst door Сергій Шахов op Zaterdag 21 maart 2020

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Варто відзначити, що політик хворіє на коронавірус вже восьмий день. У коментарях друзі і знайомі підтримують нардепа і бажають якнайшвидшого одужання.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, хворий на коронавірус нардеп Шахов поскаржився на погіршення самопочуття: "Температура піднялася". Схоже так у нього починалась пневмонія.

Як повідомляв портал Знай.uа, Шахов контактував з іншими народними депутатами тільки один раз, а саме 12 березня на засіданні комітету з екології.

Також портал Знай.uа писав, що дружина Сергія Шахова, який виявився першим хворим на коронавірус на Київщині, теж підхопила інфекцію. Цю інформацію сам політик підтвердив у коментарях журналістам.