У п'ятницю 27 березня республіка Північна Македонія офіційно приєдналася до Північноатлантичного альянсу (НАТО). З історичним звершенням країну вже привітав у своєму Twitter президент України Володимир Зеленський. У своєму твіті гарант висловив надію, що з часом Україна стане членом альянсу.

Володимир Зеленський прокоментував історична подія

"Щиро вітаю президента Стево Пендаровского і народ Північної Македонії з історичним досягненням – приєднанням до НАТО 30-го повноправного члена. Альянс дотримується своїх обіцянок щодо реалізації політики відкритих дверей. Одного разу Україна стане повноправним членом НАТО", – написав у Twitter глава нашої держави.

Президент України Володимир Зеленський -- скріншот з відео

Нагадаємо, що 27 березня держсекретар США Майк Помпео вітав Північну Македонію в НАТО наступним текстом

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"27 березня 2020 року США, як депозитарій договору, отримали документ про приєднання Республіки Північна Македонія до Північноатлантичного договору, що зробило Північну Македонію 30-му союзником по НАТО", – йдеться на сайті Держдепу.

Також в Twitter американський дипломат підтвердив, що тепер Північна Македонія підпадає під захист колективної оборони у відповідності зі статтею 5 Угоди НАТО.

Нагадаємо, раніше Коронавірус не страшний! Львів'яни показали Садовому, де роздобути маски, потужне відео.

Як повідомляє портал «Знай.uа» Обережно, в мережі продають використані маски — любителі нажитися на чужому горі не дрімають.

«Знай.uа» писав, що "Дихати нічим!" Харківським медикам замість масок почепили "душогубки".