Підприємець, експерт і кандидат на місце мера Києва Андрій Пальчевський заявив, що Міжнародний валютний фонд не висував Україні вимоги прийняття закону про продаж землі. Також діяч прокоментував ситуацію, яка склалася у владних колах щодо пандемії коронавірусу в Україні.

Про це Пальчевський розповів в ефірі ток-шоу "Пульс" на телеканалі 112 Україна.

Андрій Пальчевський, скріншот: Facebook
Андрій Пальчевський, скріншот: Facebook

Пальчевський стверджує, що спілкувався з людиною, яка безпосередньо вела перемовини з МВФ щодо умов надання допомоги, і продаж землі не називався обов'язковою вимогою, а був запропонований українською стороною. Тому експерт піддав жорсткій критиці привід пандемії, використаний для виправдання цього суперечливого кроку - начебто продаж землі має допомогти подолати кризу.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Так, на думку експерта, для отримання необхідних коштів президент Володимир Зеленський міг би просто попросити по одному мільярду доларів у 50 найбагатших українців.

Також Пальчевський розкритикував позицію колишнього міністра охорони здоров'я Іллі Ємця про те, що його діяльності заважала ексочільниця МОЗ Уляна Супрун. Підприємець і кандидат у мери сказав, що за перепонами у діяльності у цій сфері стоять паламентарі у відповідних комітетах, насамперед Михайло Радуцький, якого він назвав "смотрящим" за медициною від Банкової.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Пальчевський спрогнозував долю українців, які застрягли в Польщі - "Поїдуть до Санжар?"

Як повідомляв портал "Знай.ua", Пальчевський пояснив, чим погані китайські тести на коронавірус - з 500 спрацював один.

Також "Знай.ua" писав, що Хворих у 10 разів більше - Пальчевський жорстко розкритикував владу за ″підготовку″ до епідемії.