Дружина президента Олена Зеленська взяла участь у зйомках телеуроків для "Всеукраїнської школи онлайн". Перша леді країни повідомила, що у понеділок о 10.00 для всіх охочих свої віртуальні двері відчинить "Всеукраїнська Школа Онлайн". За словами першої леді Олени Зеленської, відеоуроки з 11 шкільних предметів для учнів 5-11 класів записали понад 40 вчителів. І вони дуже старалися, аби зробити заняття максимально цікавими та корисними.

"Карантин змінив звичний ритм життя кожного з нас. Але він не має стати на заваді доступу до якісних знань для українських школярів", - впевнена перша леді.

Варто відзначити, що транслюватимуть уроки щодня о 10:00, з понеділка до п’ятниці по телебаченню. Українські телеканали, що навчатимуть дітей дистанційно:

5-й клас – «ПлюсПлюс» та «112 Україна»
6-й клас – ZOOM та NewsOne
7-й клас – ZIK та «5 канал»
8-й клас – «Індиго» та УНІАН
9-й клас – «Рада» та UA: Культура
10-й клас – UA: Перший
11-й клас – М1

Всі уроки можна буде переглянути на офіційних сторінках Міністерства освіти і науки України у Facebook та YouTube, на медіасервісах та інтернет-платформах 1+1 video, ТСН.ua, УНІАН, а також на Megogo та oll.tv, на яких уроки «Всеукраїнської школи онлайн» будуть безкоштовно доступні навіть для незареєстрованих користувачів.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Шановні батьки, стежте за розкладом уроків, заохочуйте дітей до перегляду та долучайтеся самі! Діти, успіхів вам у навчанні! Залишаємось вдома! Вчимося вдома!", - закликає перша леді.

Варто зазначити, що онлайн-уроки для школярів стартують 6 квітня. Учні 5-11 класів вивчатимуть дистанційно 11 предметів. Над розробкою занять працювала команда з 40 викладачів.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Вчимося вдома!", - Олена Зеленська представила всеукраїнську онлайн школу.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Україні "посунуть" навчальний рік, Міносвіти дало перші вказівки школам.

Також портал Знай.uа писав, що київських школярів змусили вчитися онлайн, карантин урокам не перешкода.