Скандальний мер Дніпра Борис Філатов, який відомий своїми витівками в соціальних мережах, пообіцяв набити морду народному депутату Олександру Дубинському. Водночас останній заявив, що на чиновника чекають обшуки та правоохоронці.

Відповідний допис народний обранець оприлюднив на власній Facebook-сторінці.

"Алкоголь роз'їв мозок настільки, що мер Дніпра Філатов обіцяє мені в коментарях "розбити єб*ло". Сподіваюся, клоун, ти не кинешся та, протверезівши, почнеш видаляти цей коментар. І вже із завтрашнього дня почнеш ходити на допити в ГБР і Нацполіцію. Будемо проводити виховну роботу в суворій відповідності з законом. Царьок ху*в", - написав Дубінський.

Скріншот допису

Окрім цього, нардеп оприлюднив скріншот, на якому дійсно видно, як Філатов обіцяє набити йому обличчя, стверджуючи, що навіть охорона не допоможе. А сталося це в коментарях під дописом нардепа про те, що Філатов нібито брехун, адже він видалив пост про відстріл собак та почав привселюдно виправдовуватися.

Популярні новини зараз
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Скрігшот коментаря

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Мер Дніпра Філатов пообіцяв влаштувати "темну" передплатнику всього за один коментар – "Готуйся, ублюдок"

Як повідомляє портал "Знай.ua" мер Філатов змусить дніпрян кинути дрилі і забути про ремонт на карантині - "Як можна бути такими бл**ами"

Також Знай.ua" писав, що копи і медики шукають попутників заражених коронавірусом подружжя з Дніпра, - "Їхали через всю Україну"