Політолог, журналіст і претендент на посаду мера Києва Андрій Пальчевський розповів "про стійкості вірусу і брехні влади". Відповідне відео розмістив у своєму Facebook.

"Декілька важливих зауважень про коронавирусе і про те, як нас дурять. Я ранок почав з розмови з мером міста Харкова Геннадієм Кернесом, який сказав, що вони відкривають ще одну лабораторію і я так розумію, настороженість тим, що так мало за кількістю виявлено існує у них там. Ви знаєте мою точку зору, мені здається що всіх посадових осіб, особливо у Верховній Раді і міністерстві охорони здоров'я, яке прос*ало підготовку до цього страшного події – коронавірусом в Україні необхідно буде всіх покарати", - вважає Пальчевський.

Політолог розповів про тих цифрах хворих, які говорять на даний момент.

"Ви знаєте, 265 у нас рекордна кількість. Але насправді, друзі мої, повірте, якщо вони померяют в 10 разів більше – буде 2600 виявлено. Найважливіше – розуміти, що якщо ви ходите в масці, то пам'ятайте, що коронавірус на масці живе до 7 днів. Якщо це одноразова маска, то акуратно прибираєте і миєте руки. А багаторазових – зайдіть в інтернет і подивіться, як прати все, що може бути заражене коронавірусом. У Росії виявлено 2000 хворих і робиться 200 тисяч тестів, а у нас виявлено близько 2000 за три тижні, вся ця наволоч, яка чекає, щоб народ вимер, вони всі скажуть, я вам обіцяю. Ми їх зробимо, тільки на цей раз останній раз", - говорить Пальчевський.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Пальчевський порівняв пандемію в Україні з Італією і США, перебіг захворювання у цифрах.

Як повідомляв Знай. ua, Пальчевський тицьнув Кличко носом у проблеми пенсіонерів.

Також Знай. ua писав, що Пальчевський показав реальну загрозу для України, в зоні ризику - молодь і лікарі.