Міський голова Сум повеселив мешканців міста порушенням вимог карантину і відразу викликав бурю емоцій. Лисенко Олександр захотів щось важливе сказати на камеру, і оскільки поруч нікого не було, він вирішив зняти захисну маску з обличчя. Все би нічого, але очільник Сум за холопською звичкою витер рота рукою. А це означає, що він порушив всі вимоги, адже після такого жесту маска не має жлдного сенсу.

Якби у нього на руках був збудник коронавірусної інфекції, то він би вже заразився.

"Хвилинка позитиву від мера Сум. Він розповідав, звичайно ж, про те, як уберегтися від коронавіруса, і сам тут же порушив елементарне правило гігієни. Не будьте як мер Сум - це шкодить вашому здоров'ю", - йдеться у підписі до відео.

Поки українці масово з усіх сил дотримуються карантину, деякі очільники не дотримуються елементпрних правил карантину.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Садовий дав чітку відповідь, чи введуть у Львові комендантську годину, - "Не забудьте маску".

Як повідомляє портал Знай.uа На Львівщині алкоголю дадуть друге життя, але пити ніхто не буде - корисний лайфхак для всієї України.

Також Знай.uа писав, що Садовий посилив карантин у Львові "під копірку" Кличка - за що можна нарватися на штраф, список заборон.