Скандально відомий український політичний діяч і "мовоборець", колишня активна "свободівка" Ірина Фаріон продовжує розповідати українцям про своє життя на карантині. Нещодавно Ірину Фаріон "прорвало" і вона критикувала старт ринку землі.

Однак на цей раз, мабуть погода стала тепліше, і її настрій трохи змінився. Фаріон показала, як її онучка робить домашнє завдання з сусідською дитиною. Про це стало відомо завдяки новій публікації Ірини Фаріон в мережі Facebook.

Публікація Ірини Фаріон, Facebook
Публікація Ірини Фаріон, Facebook

"Внуця Євонька на карантині з сусідською товаришкою Анночкою. Спрага колективних знань і занять. Нема кордонів для пізнання... Дітки зовсім не вередують. Сказано, що карантин. Двічі пояснювати не треба. Якби ж виборці були такі тямущі? Мабуть, майбутнє таки переможе...", - пише Фаріон.

Варто нагадати нашим читачам, що Ірина Фаріон нещодавно почала критикувати чинну владу за відкриття ринку землі, а також не забула облити брудом український народ. А останнє вельми насторожує, адже політик у минулому захищала філософію "української ідеї та національності". Однак, швидше за все, це вже в минулому.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, після продажу землі Фаріон зібралася віддати українців у рабство — карантинний марення продовжується.

Як повідомляв Знай.uа Фаріон згадала про л*йно і образила українців через коронавірус.

Знай.uа писав, Фаріон плюнула в обличчя команді Зеленського - "Як не гівно, то тріска".